Drive-Thru-badour

De Drive-Thru-badour, de manier om de boel verantwoord op te vrolijken met muziek voor jong en oud!

Op een ludieke manier live-muziek in jouw stad of dorp.

Met een Pick-Up als podium al toerend door de straten klinkt de live muziek van Jan bescheiden door de straten. Van terras naar terras, van het verzorgingstehuis naar een begeleide woonvorm, van het centrum naar de woonwijken, van de camping, via het strand naar de haven. 

Al rijdende speel ik vanuit een grote stoel de muziek, aangekomen bij één van de hierboven benoemde locatie blijven we een poosje staan en natuurlijk kunnen we zo vaak terrugkomen naar een plek als we willen!

Met muziek voor jong en oud en de flexibiliteit door het rijdende podium is dit dè hit voor deze zomer!

(Persbericht)

Vleugje Heechspanning door biertroubadour

 25 mei 2020 om 10:18 uur

HEEG - De Friese biertroubadour Jan Nota zorgde donderdag nog voor een vleugje Heechspanning in Heeg.

Rondrijdend op een aanhanger achter een auto bracht hij spontaan een beetje muziek naar het dorp dat het gebruikelijke straatfestival op Hemelvaartsdag moest missen vanwege de coronacrisis.

Waar er anders in Heeg duizenden mensen op straat zijn was het nu erg rustig. Naast het spontane muziekoptreden kon konden mensen gedurende de hele dag nog wel een puzzeltocht doen waarbij ze op zoek moesten naar alle Heechspanning programmaboekjes van 1993 tot en met nu (een soort Berentocht dus). Ook werden oude foto's en berichten gedeeld op Facebook.